基輔, 乌克兰

Європейський університет

大学的类型: 大學
状态: 非国家

联系:

16-V Academician Vernadskiy Blvd Kiev Kiev Oblast tel +380 450-64-90
«Європейський університет» є одним із найбільших приватних вищих навчальних закладів України, в якому навчається більше 20 тисяч студентів, у тому числі іноземців з 15 країн світу. Заклад був заснований 1991 року родиною вчених - Тимошенком Іваном Івановичем, його дружиною Зоєю Іванівною та їх донькою Оленою Іванівною. Родиною Тимошенка І.І. створено сучасний вищий навчальний заклад, у якому працює більше 1600 науково-педагогічних фахівців, з яких майже половина має вчені ступені і звання. У структурі університету: Науково-навчальний інститут права та безпеки підприємництва, Науково-дослідний інститут системних досліджень стабілізації і розвитку економіки та факультети: економіки і менеджменту, інформаційних систем і технологій, юридичний, безпеки підприємництва, практичного підприємництва і професійної адаптації, 25 філій у різних містах України, а також Бізнес-коледж, Гімназія і дитяча школа-сад. Це єдиний в Україні вищий навчальний заклад, у якому створена система освіти від дитячого саду до університету.

В університеті функціонує Міжнародний освітньо-підготовчий центр для іноземних студентів та аспірантура для підготовки спеціалістів вищої кваліфікації. Університет готує молодших спеціалістів, бакалаврів, спеціалістів і магістрів з таких галузей знань: «Культура», «Право», «Економіка і підприємництво», «Менеджмент та адміністрування», «Природничі науки», «Інформатика та обчислювальна техніка», «Інформаційна безпека». Заклад проводить також перепідготовку спеціалістів та підвищення кваліфікації. Університет співпрацює з 38 вищими навчальними закладами іноземних держав. Спільно з університетами Англії, Франції, Німеччини та Іспанії брав участь в розробці програми підготовки магістрів ділового адміністрування та інформаційних технологій за ґрантом «Tempus/Tacis» JEP 2350-2002.

В Європейському університеті створена сучасна матеріально-технічна база для навчального процесу і відпочинку студентів та співробітників: власні навчальні корпуси, видавничий центр, бібліотека, комфортабельні гуртожитки, медичне обслуговування, оздоровлюючі комплекси в Карпатах і поблизу Києва.

Сучасний зміст освіти, інноваційні форми у навчальному процесі із застосуванням комп'ютерних технологій і тренінгових форм занять дозволяють готувати спеціалістів рівня європейських стандартів. У 2005 році Європейський університет став переможцем X Українського національного конкурсу з якості і нагороджений сертифікатом «Визнання досконалості в Україні».

网站WWW大学:
www.e-u.in.ua

地图

Privacy Policy